خرید اینترنتی ادویه و چاشنی مخصوص هر غذا

غذای بدون ادویه و چاشنی شاید مثل آن باشد که بخواهیم تمام مواد اصلی را با طعم خودشان بخوریم که این باعث می شود مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ بدون ادویه مزه ی دلپذیری نداشته باشد.
فرهنگهای مختلف، ادویه های متفاوتی را مصرف می کنند که این نیز به زائقه ی مردم آن کشور بستگی دارد.
کشوری مانند هند بیشتر به مصرف غذاهای تند دارند و کشورهایی مانند ژاپن و آسیای شرقی اغلب متمایل به خام خواری هستند.
اما برخی ادویه جات هستند که طرفداران زیادی دارند و معمولا روی میز غذای تمام کشورها یافت می شود. مانند فلفل سیاه و سماق.
برخی ادویه ها ترکیبی می باشند مانند ادویه ی کاری، ادویه ی مرغ و ماهی، ادویه ی کباب و غیره.
ولی اکثر مردم ادویه های خالص را ترجیح می دهند. زیرا تمایل دارند از کیفیت ادویه های استفاده شده اطمینان حاصل نمایند.

ادویه علاوه بر اینکه باعث خوش رنگ و طمعی غذا می شود برای سلامت انسانها نیز مفید است. اما اینکه چه موقع از طبخ غذا ادویه را اضافه نماییم یک فوت کوزه گری محسوب می شود.
برای مثال

*بهتر است ادویه ها را در مراحل پایانی طبخ غذا اضافه نماییم.

*در تهیه خورشت بهتر است ادویه را در روغن تفت دهیم.

*اضافه کردن فلفل سیاه در هر مرحله از طبخ غذا جایز می باشد.

 

لیست و خواص ادویه و چاشنی های پرمصرف

از پرمصرف ترین ادویه و چاشنی های موجود در سایت آلیار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

زردچوبه:
شاید از پر مصرف ترین ادویه های هر خانواده ایرانی که برای درمان عفونت های قارچی بسیار مفید است، زردچوبه می باشد.
زنجبیل:
زنجبیل جز ادویه هایی است که علاوه بر پخت پز به عنوان دمنوش گرم نیز برای درمان عفونت ا و کسی که به اصطلاح سردی کرده است و برای بهبود اسهال مورد استفاده قرار می گیرد.
فلفل سیاه:
از مهم ترین ادویه های تند کننده غذا که برخلاف فلفل قرمز ملایم تر بوده و کنار نمک در سر سفره ها استفاده ی مداوم می شود.
فلفل پابریکا:
این ادویه از آسیاب فلفل دلمه ای بدست می آید که برای طعم و رنگ به غذا بکار می رود.
پودر سیر:
کسانی که سیر خام در منزل ندارند یا از طعم واقعی آن خوششان نمی آید بهترین گزینه استفاده از پودر سیر می باشد.
ادویه کاری:
مخلوطی از انواع ادویه ها از جمله زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز
فلفل قرمز:
این ادویه نیز از پر مصرف ترین بوده و کسانی که به غذاهای تند علاقه مندند از این ادویه استفاده می کنند.
پودر آویشن:
این ادویه در پخت مرغ و گوشت و حبوبات به کار می رود. که از جمله خواص آن می توان به بهبود دستگاههای تنفسی، عصبی و سیستم ایمنی بدن کمک به سزایی می کند.
پودر دارچین:
از مهم ترین ادویه ها می باشد که علاوه بر غذا در پخت شیرینی کیک نیز استفاده می شود. ادویه ای که خواص درمانی بسیاری دارد. از جمله کاهش نفخ، مقابله با سرماخوردگی و انرژی زایی است.
ادویه کباب:
برای پخت یک کباب خوشمزه بهتر است از ادویه ی کبابی استفاده نمود. این ادویه ترکیبی از پودر لیمو، سماق، پودر سیر، زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز و… می باشد.

سوپرمارکت آنلاین آلیار

علاوه بر ادویه برای پخت غذا بیشتر مردم برای پخت غذا از عصاره های مرغ و گوشت نیز استفاده می شود. از جمله برندهای معتبر عصاره گوشت و مرغ الیت و زر و چاشنی های خورشتی قرمه سبزی، قیمه و اسپاگتی هاتی کارا می باشند که در سوپر مارکت آنلاین آلیار موجود می باشد.